Sport
„Geană” Neagoe vrea să o scape pe Sepsi de „B”

Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe (50 de ani), este noul antrenor al echipei ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe, nou-promovată în Liga I. Obiectivul lui „Geană” la formaţia covăsneană este evitarea retrogradării. Sepsi este pe locul 12, cu 11 puncte după 17 etape.

„Nu trebuie ascuns faptul că obiectivul este rămânerea în prima ligă, sunt convins că putem realiza acest obiectiv, pentru că altfel nu eram aici. Este un proiect foarte frumos, s-au făcut niște lucruri extraordinare, pentru prima dată echipa din Sfântu Gheorghe este în prima ligă și pasul următor este ca echipa să continue în prima ligă”, a declarat Neagoe, care îl va avea ca secund pe Sebastian Moga.

Antrenorul oltean, care anul trecut a pregătit formaţia CSMP Iaşi, cu care a terminat campionatul pe locul 7, fusese în negocieri cu echipa de ligă secundă, CS Mioveni, dar a preferat să o preia pe Sepsi.

Sepsi, formaţie învinsă pe teren propriu de două ori în acest sezon de Universitatea Craiova, în campionat şi în Cupa României, a fost antrenată în primele 15 etape ale sezonului de Valentin Suciu, iar în următoarele două runde de cuplul Sandor Nagy și Laszlo Kulcsar, fără a câștiga vreun punct.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.