Sport
Gardoș, titular după un an: ”N-am avut deloc posesie, dar sigur vom arăta altfel în campionat”

În amicalul cu Viitorul, fotbalistul Universității Craiova, Florin Gardoș, a revenit pe teren după aproape 11 luni de când a jucat ultima dată. El a fost introdus pe parcurs la meciul Universitatea - Sabail, din Europa League, când s-a și accidenat. Titulari și integralist nu a mai fost Gardoș de mai mult de un an, din 26 mai 2019, de la un meci Poli Iași – Chiajna, în play-out.

”Este primul meu meci după 10-11 luni, mă simt bine, este prima oară după 4-5 ani când am avut ocazia să fac două cantonamente la rând, iarnă și vară, lucrurile merg ascendent. Am prelungit contractul până la finalul sezonului și după cum va decurge totul în continuare vom vedea dacă rămân și pentru sezonul următor. Vreau să rămân, am o datorie față de lumea de aici, față de suporteri, eu am vrut să dau totul, dar nu m-au lăsat accidentările” a spus Florin Gardoș.

Fundașul de 31 de ani a recunoscut superioritatea Viitorului în primul amical din Bănie, câștigat cu 3-0 de echipa lui Gică Hagi. 

”Meci greu, n-am avut posesie aproape deloc, mai ales în prima repriză, mai avem mult de muncit. Am avut și tineri, bine și Viitorul are mulți tineri, dar ei au făcut un meci bun față de noi. Până la urmă, este un meci de pregăgire, sigur vom arăta altfel săptămâna viitoare. S-a simțit și oboseală, după o perioadă lungă. Important este că jucăm iar fotbal, fiindcă a fost o perioadă ciudată. Nu-mi fac probleme în privința pandemiei, nu au fost multe cazuri aici, situația a fost gestionată bine, ne-am făcut multe teste și toată lumea a fost negativ. Și dacă nu vedea domnul Bergodi obiectivul era campionatul și ne vom bate pentru asta, credem în șansa noastră. Noi suntem echipa cea mai dezavantajată fiindcă nu se joacă meciurile cu spectatori, dar nu va fi o scuză asta” a declarat Florin Gardoș.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.