Sport
Gardoş: “Suntem foarte motivaţi să câştigăm Supercupa”

Într-un scurt interviu pentru site-ul oficial al Universităţii Craiova, Florin Gardoş spune că pregătirea decurge normal în stagiul din Austria şi că el şi colegii săi sunt deja foarte motivaţi pentru a câştiga Supercupa României, meci programat pe 14 iulie, pe arena "Ion Oblemenco", împotriva campioanei, CFR Cluj. 

"Pregătirea a decurs bine, e important pentru mine că nu am pierdut nicio zi de cantonament şi suntem toţi în grafic. Oricum, nu mai aveam nicio problemă de sănătate când a început pregătirea, accidentarea a fost la limită, dacă mai trecea o săptămână puteam să prind finala Cupei, aşa că mă simt bine acum, totul e OK. Ultimul amical a fost la jumătatea perioadei până la primul meci oficial, putem spune că eu şi colegii mei mai avem mult de muncă, dar până acum lucrurile au stat destul de bine, mai avem un amical până la terminarea stagiului, încă mai trebuie să acumulăm fizic. Potenţialul maxim din punct de vedere fizic va fi atins probabil în timpul campionatului, pentru că nu ai cum să fii la 100% acum la începutul sezonului. Sperăm totuşi să arătăm destul de bine la Supercupă, fiindcă este un obiectiv al nostru. Chiar dacă este primul meci al sezonului şi nu este la fel de important precum campionatul sau Cupa României, Supercupa este un trofeu şi ni-l dorim, mai ales că jucăm acasă şi vrem să câştigăm. E important şi pentru fani, e limpede că la Craiova suporterii iubesc fotbalul, am observat acest lucru de când am venit, la un meci banal de campionat, cu Timişoara. Doar gândul că am putea avea o experienţă asemănătoare celei după câştigarea Cupei României ne motivează foarte tare" a spus fundaşul de 29 de ani. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.