Sport
Gardoș, momente tensionate cu Mangia: „E foarte ranchiunos”

Într-o intervenție pentru DigiSport, fundașul Științei, Florin Gardoș, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Devis Mangia, fostul tehnician al alb-albaștrilor. 

Jucătorul de 31 de ani se află acasă, la Satu Mare, și își petrece timpul alături de familie. Fundașul speră să mai primească o șansă din partea lui Corneliu Papură, având în vedere că se simte bine din punct de vedere fizic. Gardoș a explicat că scandalul cu Devis Mangia l-a afectat: „La Craiova m-am dus cu foarte multă determinare, cu dorință de a demonstra, dar a apărut acel conflict cu Devis Mangia și s-a năruit totul. Este un om foarte ranchiunos, n-am ce să mai vorbesc cu el. Eu abia venisem la echipa, asta după ce înainte a vorbit cu mine și mi-a spus că are nevoie de un fundaș central. Eu, de fapt, de aceea am și decis să accept oferta Craiovei. Apoi, am stat primele cinci etape în tribune, deși eu eram pregătit, nu aveam probleme. Poate că așa a fost să fieNu m-a jignit, doar că am avut mai multe divergențe și chiar un conflict la final. M-am simțit provocat, asta da! Adevărat, am avut și eu o reacție pe care nu trebuia să o am, și asta a fost decisiva.”

 

Italianul Devis Mangia a antrenat Universitatea Craiova timp de aproape 2 ani și a reușit să aducă primul trofeu după 25 de ani, Cupa României. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.