Sport
Gardoş, la primul antrenament cu Universitatea: 'Am venit acolo unde am fost dorit cel mai mult, la Craiova, publicul e ca-n Anglia!'

După ce a semnat un contract până în vară cu Universitatea Craiova, Florin Gardoş a efectuat astăzi primul antrenament alături de noii coechipieri. Stoperul de 29 de ani este cel mai titrat jucător din lot şi a făcut obiectul unui transfer de 7 milioane de euro, acum 4 ani, de la Steaua, la Southampton. Din păcate, în 2015 a suferit o accidentare gravă şi de atunci nu a mai jucat decât un meci pentru prima echipă a "Sfinţilor". 

"A fost un început de an stresant, cu discuţii telefonice interminabile şi mulţi nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Aşa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Şi atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simţi fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova, bine te-am găsit!", a scris Gardoş pe pagina sa de Facebook, după ce a semnat. 

Gardoş, alături de o altă achiziţie pe ultima sută de metri, portughezul Andre Santos, vor fi prezentaţi joi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.