Sport
Găman: “Avem un lot bun şi un grup unit şi nu am îndoieli că ne putem bate la locul 1”

Într-un interviu pentru revista oficială a Universităţii Craiova, fundaşul Valerică Găman declară că la formaţia în Bănie există un amestec ideal de jucători cu experienţă şi tineri, care se pot bate pentru titlu, dar în acelaşi timp îndeamnă la echilibru din partea tuturor. Stoperul de 32 de ani crede că pentru a face performanţă, oltenii nu trebuie să facă „nuntă la victorii şi înmormântare la eşecuri”. 

„Consider că suntem la Craiova un mix foarte bun de fotbalişti cu experienţă şi tineri cu talent şi determinare. Experienţa pe linia de fund este esenţială, cred că de aici pleacă succesul, da. Judecând doar după experienţă, adică după vârstă, probabil că Chiellini şi Bonnucci am fi eu şi Marius Constantin, dar mai avem şi alţi fundaşi foarte valoroşi în lot. Avem un lot bun şi un grup unit şi nu am îndoieli că ne putem bate la locul 1. Pentru asta cred însă că este esenţial să ne ridicăm puţin deasupra specificului zonei şi să nu mai facem nici nunţi după victorii, nici înmormântări după înfrângeri, deoarece astfel de atitudini dezechilibrate nu fac bine nimănui pentru un parcurs constant şi de succes pe termen lung. Cred că cel mai imporant este să fim echilibraţi şi să vorbim mai puţin despre viitor şi mai mult despre prezent. Făcând asta, nu uitaţi, am obţinut două trofee importante la interval de o lună. Eu nu am Facebook şi nici Instagram, deci comentariile de pe internet nu mă pot afecta, pentru că nu le văd, cred că asta e cea mai bună strategie de altfel. Însă vă pot spune că în viaţa reală, pe stradă, oamenii nu par deloc ca pe internet. Toţi oamenii care au interacţionat cu mine în oraş, de la revenirea mea în Craiova, s‑au comportat frumos, mi‑au spus că sunt bucuroşi că m‑am întors acasă şi mi‑au urat succes la Ştiinţa” a declarat Valerică Găman.

 

De când a semnat pentru Ştiinţa, Găman a jucat un singur minut, în Supercupa României, când a transformat şi una dintre loviturile de departajare. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.