Sport
Galeria Ştiinţei vine la stadion după derby-ul cu FCSB. Ce brigadă este la ceas aniversar

Galeria Universităţii Craiova a anunţat că "indiferent de rezultat", la finalul derby-ului de deseară cu FCSB se va strânge în faţa arenei "Ion Oblemenco", mai precis pe esplanada dinspre Bulevardul Ilie Balaci, pentru a-i încuraja pe alb-albaştri. Indiferent de deznodământul partidei de deseară, Ştiinţa rămâne în lupta pentru titlul de campioană, fiind chiar la mâna ei. 

Mesajul celor din Peluza Nord: 

"E iar zi de meci, zi de finala! Am hotarat sa nu mergem inainte de meci la baieti sa nu ii perturbam. Asa am facut pana acum in acest play-off si a mers bine, pastram obiceiul!
In schimb ne mobilizam cat mai multi si mergem la stadion imediat dupa finalul meciului.
Ne adunam cu totii pe esplanada dinspre Bulevardul Ilie Balaci sa ii incurajam pe baieti INDIFERENT DE REZULTAT!
Facem spectacol! Cine nu a gasit inca unde sa vada meciul poate sa vina alaturi de noi la Lido unde avem 5 televizoare pe terasa si in premiera un proiector in parcare pentru a pastra cat mai usor distantarea. Nu uitati sa luati mastile la voi!"

Gruparea Ponsiona a sărbătorit 1 an de la înfriinţare, prima apariţie "oficială" a brigăzii din Peluza Nord fiind la meciul din Europa League, din Azerbaidjan, cu Sabail Baku. Fanii din Ponsiona au celebrat momentul aniversar chiar la stadionul "Ion Oblemenco", unde au aprins torţe şi au afişat mesajul: "Uniți acum 1 an de o pasiune firească, Ponsiona, alături de Știința, continuă să crească!"

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.