Sport
Gala Fotbalului Doljean „Ilie Balaci”, prima ediţie, un succes

Prima ediţie a Galei Fotbalului Doljean, denumită „Ilie Balaci”, în memoria legendarului fotbalist dispărut recent, s-a desfăşurat la Filarmonica Oltenia Craiova, în organizarea Primăriei Craiova şi a AJF Dolj, şi a fost un succes.

Invitata specială a fost una dintre fiicele lui Ilie Balaci, Lorena, care l-a şi premiat pe cel mai bun junior al judeţului, Vali Mihăilă, de la Universitatea Craiova. Premiul l-a ridicat tatăl jucătorului, întrucât Vali se afla în cantonament înaintea meciului Ştiinţei cu Gaz Metan Mediaş.

Au participat componenţi ai Craiovei Maxima, în frunte cu Sorin Cârţu, care a şi ţinut un discurs emoţionant, dar şi alţi fotbalişti importanţi ai Ştiinţei, aceştia primind diplome de onoare din partea primarului Mihai Genoiu şi a administratorului oraşului, Sorin Manda.

Cei mai buni juniori pe grupe de vârstă au fost desemnaţi: Jovan Markovic, Marian Şerban, Ştefan Baiaram, Alexandru Capac (toţi de la Universitatea Craiova), Mihnea Dinu, Alex Tudor, Mario Ilie (toţi de la Pro Junior Craiova), Ştefan Croitoru (CSJ Ştiinţa U Craiova), Patrick Rădulescu (CSS Craiova) şi Eduard Curcă de la Academia Gică Popescu.

AJF Dolj i-a premiat pe cei mai buni arbitri ai anului, respectiv: Cristi Ilinca, Dan Buzărnescu, Daniela Constantinescu. Din partea FRF a fost prezent secretarul general adjunct Gabi Bodescu.

Orchestra Filarmonicii Oltenia Craiova, dirijor Alexandru Iosub, a asigurat momentele artistice ale evenimentului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.