Sport
Gafă marca LPF! Un antrenor a fost ales tehnicianul rundei, dar nu a participat la meci

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa rundei cu numărul 5, însă a reușit „performanța” de a pune ca antrenor al etapei pe tehnicianul lui Sepsi OSK, care nu a participat la jocul din Bănie. 

Problema vine acum, echipa lui Csaba Laszlo a învins pe Universitatea Craiova, scor 1-0, însă principalul nu a stat pe banca tehnică, fiind suspendat. „A spart gheața la Craiova. Tactica sa i-a adus lui Sepsi prima victorie din acest sezon după patru remize consecutive.”

 

Pe foaia de joc a meciului Universitatea Craiova - Sepsi OSK apare Emilian Dolha, altă anomalie (Dolha are licență UEFA PRO), pentru că, în realitate, indicațiile au fost date de Robert Iliyes (nu are licență UEFA PRO). Astfel, LPF putea publica ca „antrenorul rundei” tot staff-ul tehnic al covăsnenilor. 
 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.