Sport
Gafă incredibilă în Cupa Italiei! AS Roma a făcut mai multe schimbări decât cele permise

În optimile de finală ale Cupei Italiei, AS Roma a pierdut cu Spezia, scor 2-4, însă rezultatul va fi stabilit de comisii, iar gazdele vor pierde cu 0-3, deoarece „romanii” au făcut mai multe schimbări decât permite regulamentul. 

 FIFA a acceptat recent efectuarea unei a șasea schimbări în prelungiri, regula nu este valabilă și pentru Cupa Italieiastfel că meciul Romei va fi stabilit la „masa verde”. În timpul regulamentar, tehnicianul a făcut trei schimbări și încă trei în prelungiri. 

 

Dacă există o problemă, vom avea timp să discutăm intern. Da, este o problemă", a declarat antrenorul Romei, Paulo Fonseca. „Romanii” nu sunt la prima greșeală din acest sezon. În prima etapă din Seria A, cu Verona, au pierdut cu 0-3 din cauză că a fost titularizat pe Amadou Diawara, un jucător trecut pe lista jucătorilor U22, dar care avea deja 23 de ani.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.