Sport
FRH, decizii importante legate de competițiile interne

Handbalul feminin se reia doar pentru partida dintre Slobozia și CSM București, în timp ce Dinamo mai are de „tras” puțin pentru a câștiga titlul în Liga Zimbrilor. 

Într-o ședință online, Federația Română de Handbal a decis ca sezonul 2019-2020 să se încheie pe teren. Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat reluarea competiţiilor din data de 13 iunie.  În Liga Florilor se va mai juca doar partida dintre Slobozia și CSM București, duel decisiv pentru titlu. „Tigroaicele” devin campioane cu un egal.  De asemenea, Final Four-ul Cupei României se va juca pe 20 și 21 iunie. La masculin, s-a decis ca etapele să se dispute după propunerea FRH din precedentul Consiliu de Administrație.Astfel cele trei etape rămase se vor juca începând cu 14 iunie, iar Final Four-ul Cupei României în 24 și 25 iunie. 

 

În urma acestei decizii, echipa de handbal feminin SCM Craiova nu va mai avea niciun meci în acest sezon, clasându-se pe locul 9, cu 27 de puncte. În Divizia A, la handbal masculin, CS Universitatea Craiova este pe locul 6, cu 31 de puncte. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.