Sport
FRF, cuvinte de laudă la adresa lui Ștefan Baiaram

Ștefan Baiaram a fost sclipirea de care a avut nevoie Universitatea Craiova în meciul cu Astra Giurgiu. Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial un material cu privire la puștii vedetă din această etapă, iar lui „Fane” i-au fost adresate numai cuvinte de laudă.

„Weekend Under 18 în Liga 1” se intitulează articolul scris de oficialii Federației. Materialul continuă cu evidențierea faptului că Baiaram a fost decisiv pentru Știința: „Prima partidă a adus și primul puști în lupta pentru primele locuri din Liga 1. Este vorba de o cunoștință deja mai veche pentru fani, Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), jucător cu profil ofensiv născut pe 31 decembrie 2002. Baiaram a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de acasă cu Astra Giurgiu, după ce oaspeții egalaseră pentru 1-1 în minutul 71. Iar intrarea lui a fost decisivă! Baiaram a pornit o cursă impetuoasă în minutul 91 și l-a servit perfect pe Koljici pentru golul victoriei care ține Craiova aproape de CFR Cluj în lupta pentru titlul de campioană!”

 

Dan Oprescu, selecționerul naționalei sub 18 ani a României, a avut numai cuvinte de laudă despre Baiaram, comparându-l cu Valentin Mihăilă, celălalt tânăr foarte talentat al Universității Craiova: „Pe Ștefan Baiaram îl urmăresc atent de multă vreme, are o tehnică în regim de viteză de tipul lui Mihăilă și o foarte bună disciplină tactică. Nu am putut lucra la lot până acum, deși a fost convocat de multe ori, tocmai pentru că este important pentru Universitatea și asta spune multe despre potențialul său! Vom lucra la partidele oficiale.”

 

.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.