Sport
FRF a decis să mute finala Cupei României de la Craiova

FRF a stabilit ca finala de anul acesta a Cupei României să nu se mai dispute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, aşa cum era decis iniţial, ci la Ploieşti, pe arena "Ilie Oană". Măsura a fost luată în condiţiile în care oricum nu se va juca meciul cu spectatori şi era vorba de o deplasare mai lungă pentru ambele echipe, Sepsi şi FCSB, care, cel mai probabil, vor disputa ultimul act. 

"Programată inițial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”. Comitetul de Urgență al FRF a decis schimbarea locului de desfășurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior. Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei" precizează FRF. 

Program retur semifinale

8 iulie, ora 20:00 FCSB – Dinamo (3-0 în tur)

9 iulie, ora 20:00 CSM Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (1-5 în tur)

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.