Sport
FRF a dat dreptate Craiovei! 20 de jucători pe foaia de joc la meciurile din Liga 1

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă FRF a luat mai multe decizii în vederea reluării competițiilor Liga 1 și Liga 2.

Echipele din Liga 1 vor avea dreptul să treacă pe foaia de joc un număr de 20 de jucători. Această cerere a venit din partea cluburilor Universitatea Craiova și CFR 1907 Cluj: „Pentru sezonul competițional 2019/2020 cluburile de fotbal participante la campionatul național Liga 1 pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, dintre care 9 jucători de rezervă, cu obligația de a înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formați la nivel național”.

 

De asemenea, Federația Română de Fotbal a luat act de decizia cu privire la numărul de schimbări permise, iar chipele participante în competițiile Liga 1 și Liga 2 vor putea efectua un număr de 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.