Sport
Franţa închide sezonul de fotbal!

Ediţia 2019-2020 a campionatelor de fotbal din Franţa a luat sfârşit, după ce premierul din Hexagon, Eduard Philippe, a anunţat strategia de ieşire din perioada de izolare. Acesta a spus că se va ieşi din izolare de la 11 mai, dar numai dacă va fi cazul, iar adunările publice nu vor fi permise până la sfârşitul lunii august. 

“Va fi posibil să se practice o activitate sportivă individuală în aer liber, respectându-se regulile distanţării sociale. Nu va fi posibil nici să se practice sport în locurile acoperite, nici să se practice sporturi de echipă sau de contact”, a explicat Philippe. 

Franţa are două echipe în Champions League, PSG şi Lyon, prima fiind calificată în sferturile competiţiei, iar a doua are şanse mari de a ajunge acolo, după ce a trecut în prima manşă cu 1-0 de Juventus. Urmează ca Federaţia Franceză să ia o decizie în privinţa modului cum se va încheia acest sezon şi să anunţe UEFA care sunt echipele care vor evolua în următorul sezon al cupelor europene. 

Olanda este singura ţară din Europa care şi-a încheiat sezonul de fotbal, după ce primul ministru a anunţat că nu se pot desfăşura competiţii sportive până în septembrie. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.