Sport
Florin Spînu ia în calcul candidatura la funcția de președinte AJF

Președintele grupării de Liga a III-a CSO Filiași și reprezentant al echipelor de liga a III-a, Florin Spînu, are în calcul să candideze pentru postul de președinte al AJF Dolj, funcție ce este ocupată de Horațiu Stănescu. 

Într-o intervenție Skype la emisiunea „ACTIV ARENA” de la Oltenia TV, Florin Spînu a vorbit despre planurile Federației Române de Fotbal în viitor: „Avem grup de lucru și suntem organizați, însă planurile se schimbă destul de des, ar fi păcat să ajungem într-o situație în care nu o să putem să luăm vreo măsură. Eu sper ca totul va fi bine. Niciodată nu s-a luat în calcul varianta să se schimbe numărul de echipe din eșaloanele 1,2 și 3, doar anumite persoane au lansat acest zvon. Eu sper ca decizia care va fi luată să aibă cei mai puțini nemulțumiți, acela este țelul”.  Spînu a recunoscut că fără ajutorul banilor veniți din partea Guvernului, sportul românesc ar fi avut mari probleme. „99% din echipele de Liga a 3-a sunt finanțate de consilii locale și județene. Noi am suspendat contractele pe perioada stării de urgență, iar jucătorii primesc o indemnizație de 75%. Cu siguranță ar fi fost cluburi care ar fi murit fără acest ajutor, este o mână întinsă de Guvern. Nu știu câți reprezentanți de cluburi ar avea curajul să vorbească acum cu primarii despre banii pentru echipe, e o perioadă grea” 

 

Legat de echipa pe care o conduce, Florin Spînu a declarat: „Eu am făcut un grup în care țin legătura mereu cu jucătorii, cu antrenorii. Fotbaliștii sunt bine, se antrenează așa cum pot, mi-au trimis și videoclipuri. Își doresc foarte mult să înceapă activitatea, pentru noi, cei de la case, este mai ușor, dar pentru cei de la apartament este foarte greu. Majoritatea echipelor au contracte cu jucătorii până la 30 mai, dar cu siguranță, ei vor accepta prelungirea printr-un act adițional. Trebuie să vedem cum va decurge situația.”

 

În exÎntrebat despre zvonurile conform cărora ar avea în plan să candideze pentru funcția supremă de conducere a AJF Dolj, Florin Spînu a dezvăluit în exclusivitate că are în plan un asemenea proiect: „Da, mă gândesc și la un asemenea proiect, însă vom vedea, acum avem planurile cu Liga a III-a, să vedem ce facem. Am mai multe proiecte în derulare, dar voi spune mai multe în viitor, dar da, mă gândesc să candidez la funcția de președinte.” 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.