Sport
Finala Cupei rămâne la Craiova? Vochin a dat răspunsul

COVID 19 a oprit tot ce înseamnă sport în România, iar acum problema se pune când omenirea își va putea relua făgașul normal al lucrurilor. În fotbal, competițiile nu s-au terminat și nu știm ce se va întâmpla cu acestea. 

Andrei Vochin, consilier FRF, a vorbit la TelekomSport despre problema organizării Cupei României, competiție aflată sub tutela Federației: „E posibil şi ca meciurile din semifinalele Cupei să se joace într-o singură manşă, nu tur-retur aşa cum e stabilit acum. În situaţii de criză şi măsurile pot fi de criză". În mod normal, finala ar trebui să se dispute pe „Ion Oblemenco”, așa cum stabilise conducerea FRF înainte ca Universitatea Craiova să părăsească competiția. Au apărut zvonuri cum că arena ar putea fi schimbată, însă Vochin spune că nici nu se pune problema: „Locul de disputare nu a fost schimbat, finala rămâne să se dispute la Craiova. Nu s-a decis nici o schimbare în privinţa oraşului finalei"

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.