Sport
Filieșenii s-au reunit și sunt gata pentru restart

Jucătorii de la CSO Filiași s-a reunit ieri și sunt gata să facă o figură frumoasă în noul an. Momentan pe locul 14, doljenii vor să facă un parcurs cât mai bun în 2020, iar primarul vrea chiar promovarea din sezonul viitor. 

Nae Constantin a condus prima sa ședință în calitate de antrenor principal al CSO Filiași, iar acesta s-a declarat emoționat, întrucât se află la prima experiență de acest gen: „Să știți că am avut ceva emoții, dar au trecut. Sunt pentru prima dată în această calitate, era timpul să fac și acest pas. Am lucrat cu mulți antrenori buni, Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Mircea Rednic, Răzvan Lucescu. Ultimul și-a pus amprenta asupra mea, era foarte bine pregătit. Din actualul lot îl cunosc doar pe Cristian Poiană, dar am încredere în domnul președinte că a adus jucători de calitate și sper să facem o treabă cât mai bună. O să o luăm pas cu pas, nu va fi ușor. Le-am spus să mi se adreseze cu Nae, nu cu mister. Nu sunt un antrenor dur, dar vreau să ne respectăm.”, a spus noul tehnician. 

 

La reunire au fost fost prezenți: Sorin Munteanu, Ovidiu Jianu, Cristi Dică, Vlad Bosnea, Cosmin Calu, Robert Vulpe, Aurel Lupu, Edi Dina, Fabian Cruşoveanu, Marius Almic, Alex Gheorghişor, Marius Duriţă, Alex Stan, Alex Baciu, Cristi Poiană, Ion Creţu, Sabil Lupu, Cercel, Bogdan Geanimu, Samuel Luică, Denis Stănciugel, Ştefan Pîrvuleasa. Au lipsit Ghighilicea și Armășelu. 

 

Președintele Florin Spânu s-a declarat optimist în ceea ce privește a doua parte a campionatului, chiar dacă este pentru prima dată când au avut loc atâtea schimbări în cadrul clubului: „Suntem de 6 ani în liga a 3-a și este prima dată când am schimbat lotul în proporție de 90%. Sunt optimist în privința salvării de la retrogradare”. De asemenea, la prima ședință de pregătire din noul an a fost prezent și primarul din Filiași, Costeluș Ilie Gheorghe, care a anunțat un obiectiv îndrăzneț: „Ne vom salva de la retrogradare. Avem o bază sportivă care se poate moderniza pentru eșalonul al doilea, iar cu siguranță, anul viitor ne vom propune promovarea”.

 

Perioada 7-14 februarie va aduce un cantonament în Serbia, la Donji Milanovac, pentru clubul CSO Filiași. Până la plecare, CSO va juca câteva amicale, Pandurii (25 ianuarie), Vulturii Fărcășești (1 februarie) și Roșiori (dimineața, pe 7 februarie)

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.