Sport
FCU se mută la Mogoșoaia...pentru o săptămână

Jucătorii echipei FCU Craiova 1948 au plecat într-un stagiu de pregătire centralizat la Mogoșoaia, la baza de pregătire a echipei naționale. 

FCU a prezentat astăzi imagini cu plecarea jucătorilor în cantonamentul care se desfășura la Mogoșoaia. De altfel, craiovenii au prezentat și programul meciurilor amicale. Astfel, trupa lui Ovidiu Stânga va evolua va juca cu KIDS Tâmpa Brașov pe 22 ianuarie, cu Petrolul Ploiești (30 ianuarie), CSM Slatina (1 februarie), CSM Reșița (6 februarie) și Pandurii  Târgu Jiu (13 februarie). 

 

Ovidiu Stângă: „Cu cât se vor lupta mai multe echipe pentru promovare, cu atît competiția va avea un interes și mai mare. Partea a doua a campionatului o să fie mai grea și din cauza condițiilor meteo care sunt acum, plus acest virus, care oricând îți poate da peste cap primul „11″. Dar când este greu lupta este și una mult mai frumoasă. În acest moment sunt șase-șapte echipe care pot promova. Orice meci este greu.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.