Sport
FCSB s-a încurcat cu Mediaș! Cum arată clasamentul din play-off după ultimul meci al etapei

Deocamdată, CFR Cluj nu face pași greșiți în lupta pentru al 3-lea titlu consecutiv, dar Universitatea Craiova continuă cursa de urmărire a liderului. 

Etapa a 4-a din play-off a început cu meciul dintre Universitatea Craiova și Astra. Giurgiuvenii erau să-i strice debutul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”, însă sclipirea lui Baiaram și pofta de gol a lui Koljic au aduc victoria Științei în minutul 91. Astfel, oltenii s-au impus cu 2-1 și continuă să așteptă un pas greșit din partea CFR-ului. Elevii lui Dan Petrescu și-au făcut meciul ușor la Botoșani, după ce au Deac a reușit o „dublă” în primele minute ale partidei, astfel că ceferiștii nu au scăpat victoria printre mâini. Duminică seara, FCSB a disputat un joc foarte important fața celor de la Gaz Metan Mediaș, însă bucureștenii nu au putut să țină de rezultat. După ce au condus cu 1-0 și 2-1, „roș-albaștrii” s-au văzut egalați de fiecare dată, iar ultimul gol a venit în minutul 94! 

 

După această etapă, dar cu menționarea faptului că Universitatea Craiova și FC Botoșani au de jucat restanța din etapa a 3-a, clasamentul arată astfel:

 

1. CFR 1907 Cluj 36 puncte

2 Universitatea Craiova  29

3 FCSB  27

4 AFC Astra Giurgiu  25

5 Gaz Metan Mediaș 25

6 FC Botoșani 24

 

Universitatea Craiova - FC Botoșani se va juca marți, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.