Sport
Fanii Ştiinţei au continuat coregrafia de la partida cu FCSB şi au fâcut spectacol după victoria din Moldova

Fanii Universităţii Craiova sunt la înălţime, chiar dacă nu pot fi alături de favoriţi. Sunt 29 de ani de când Ştiinţa nu a mai cucerit un titlu, iar Bănia arde cu gândul la faptul că sunt atât de aproape de marele vis.

Suporterii Universității Craiova au pregătit o coregrafie care va cuprinde ultimele patru partide din play-off. Astfel, la meciul cu FCSB, la Peluza Nord, a fost afișat mesajul „Suntem cu voi..”, făcând referire la cântecul cântat de Peluza Nord. Astfel, pentru a continua versurile, ultraşii au pus un banner pe stadionul celor de la FC Botoşani. „Vă urmăm prin vânt și ploi”  stătea scris pe bannerul de la peluza oaspeţilor şi, cu siguranță, va urma și continuarea la meciurile viitoare.

 

Aşa cum s-a întâmplat în ultimele partide, delegaţia Universităţii Craiova a fost aşteptată de suporteri. Jucătorii şi staff-ul tehnic au păstrat distanţa socială, dar nu au ezitat să cânte alături de fani.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.