Sport
Fanii pot vota 'echipa deceniului' din Liga I

În pauza provocată de pandemia de coronavirus, Liga Profesionistă de Fotbal le propune fanilor de pretutindeni să voteze echipa ideală a ultimului deceniu din Liga I. 

"Alegem împreună echipa deceniului (ediţiile 2010/11-2019/20)", aceasta este marea provocare pe care Liga Profesionistă de Fotbal o propune în aceste zile! Începând din 9 aprilie, LPF publică pe pagina de Facebook două nume de jucători pentru fiecare post. Sunt selectaţi cei mai reprezentativi din ultima decadă, principalele criterii fiind titlurile câştigate şi aportul adus de aceştia la cucerirea trofeelor. Mai departe, decizia finală va aparţine fanilor, care vor avea posibilitatea de a alege, rezultatul votului fiind cel care va stabili titularul în echipa ideală!" este comunicatul LPF. 

Echipa ideală va fi în sistemul 1-4-4-2, plus antrenor. Echipa va fi completată zilnic, în funcție de voturi, începând cu postul de portar și sfârșind cu antrenorul acestei formații virtuale. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.