Sport
Fanii au luat cu asalt casele de bilete de la „Polivalentă”, pentru semifinala la handbal, SCM Craiova – Kastamonu!

Suporterii s-au înghesuit încă de la prima oră să-şi achiziţioneze bilete la un eveniment istoric pentru sportul craiovean: returul semifinalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova şi Kastamonu (Turcia), programat sâmbătă, de la ora 18. Sute de suporteri au aşteptat să se pună în vânzare biletele, unii dintre ei având şansa de a le cumpăra chiar de la două dintre handbalistele Craiovei, Cristina Zamfir Florianu şi Andreea Ianaşi Rădoi, care au promovat evenimentul. 

"Mă bucur că fanii ne vor fi alături şi ne vor susţine. Nu pot decât să le mulţumesc şi să le spun că vom face tot posibilul să ne calificăm în finală. Sunt convinsă că astăzi se vor epuiza biletele, pentru că sunt foarte mulţi oameni la coadă. Va fi foarte greu în partida de acasă. Am câştigat acolo la un gol diferenţă, dar echipa din Kastamonu este una foarte puternică. Acum, noi avem avantajul acestor suporteri minunaţi, care vor face o atmosferă de nedescris" a spus Cristina Florianu. 

"Sunt foarte mulți oameni care doresc să ia bilete și sunt convinsă că sala va fi arhiplină. Mă bucur că am putut să producem o bucurie craiovenilor și am ajuns la acest nivel. Eram un copil când am venit la Craiova, dar nu m-am gândit că voi ajunge să joc la acest nivel. Pe parcursul anilor, lucrurile s-au schimbat, și am început să am încredere în mine și în echipă că putem să ajungem foarte sus. Datorită numărului mare de spectatori, vom beneficia de al 8-lea jucător şi sunt convinsă că ne vom califica în finală" a declarat Andreea Ianaşi Rădoi. 

Cozi enorme s-au format de dimineaţă la casele de bilete de la Sala Polivalentă, iar în aceste condiţii cele 4.000 de tichete s-ar putea epuiza rapid, preţul acestora fiind de 10 lei.

Sunt şanse ca în jurul Sălii Polivalente să se organizeze un Fan Zone, unde să fe instalate ecrane-gigant, pentru ca partida, transmisă în direct de Digisport 2, să poată fi vizionată în preajma sălii şi de cei care nu vor prinde un bilet la meci. 

În prima manşă a semifinalei, echipa din Bănie s-a impus cu 23-22 în deplasare, fiind favorită la calificarea în finala competiţiei, cea mai bună performanţă a Craiovei la vreun sport de echipă. În cealaltă semifinală, danezele de la Viborg au învins în prima manşă formaţia norvegiană Kristiansand cu 34-31. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.