Sport
Făcuţi de ruşine în Europa, juveţii se mulţumesc că au bătut Astra: 'I-am demolat, nu-şi mai găseau locul pe teren'

Intraţi în silenzio stampa după eşecul de la Tbilisi, unul dintre cele mai ruşinoase din istoria fotbalului românesc, jucătorii Universităţii Craiova au avut curajul să iasă în faţa presei după victoria din campionat cu Astra Giurgiu, scor 2-0. Deşi au avut în faţă un adversar modest, craiovenii consideră că l-au demolat. 

„Am avut un meci bun astăzi, în prima repriză am avut ocazii și am dat două goluri. Am avut și două ocazii în a doua repriză. Sunt mulțumit de băieți și poate că trecem peste situația grea de după meciul de la Tbilisi. Vine și pauza de două săptămâni, sper să reglăm lucrurile în perioada asta. La Tbilisi nu am jucat bine, nu am avut atitudine. Dar e bine că ne-am revenit azi, suntem o echipă bună, putem lupta pentru campionat, care este foarte lung. Nu a fost ușor pentru echipă, jucătorii s-au accidentat, pauză dintre sezoane a fost scurtă. E bună pauza care vine acum, vor reveni jucătorii accidentaţi, Papp, Tudorie, Vlădoiu. Acum avem mulți jucători care pleacă la echipele naționale, vom fi puțini. Dar e frumos pentru ei, ne bucurăm, înseamnă că avem jucători foarte buni.”, a declarat Bergodi.

„În prima repriză i-am demolat, nu-și găseau locul pe teren, apoi am oprit motoarele. A fost un simplu accident la Tbilisi, cu siguranță nu se va repeta foarte curând. Să demonstrăm în campionat și în Cupă că a fost un accident. Am avut puține zile de odihnă, asta s-a văzut în primele două meciuri. Dar azi am arătat o altă față. Vrem să câștigăm fiecare meci, să ne calificăm în play-off și apoi o să vedem ce va fi”, a spus Dan Nistor, luat de val, ca de obicei. 

Valentin Mihăilă a fost mult mai echilibrat în discurs: "Am intrat motivaţi să răzbunăm acea înfrângere din Georgia. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, am făcut un joc prost şi am pierdut, este o înfrângere dureroasă, trece greu supărarea, nu se aştepta nimeni să fim eliminaţi. Trebuie să ne reintrăm în formă, să jucăm cum am făcut-o în play-off-ul trecut, acolo am avut meciuri foarte bune şi trebuie să ne batem iar la titlu, fiindcă avem o echipă foarte bună. Am avut nişte meciuri slabe, dar am încredere în colegii mei că ne vom arăta valoarea."

„Am știut să ne impunem și să ne facem jocul. Am jucat altfel, mult mai bine și mai hotărât decât în Georgia. Mă bucur că ne-am revenit după acel dezastru. Am trecut greu peste meciul ăla. Eram terminați, nu știam ce să facem să ne revenim. Am vorbit întrei noi, dar și cu Mister și am găsit soluții. Ne-am ridicat moralul și am jucat bine. A fost supărare mare după înfrângerea din finala campionatului cu CFR Cluj. Am fost supărați și dezamăgiți. După multe victorii a urmat o înfrângere. Din păcate, căderea a venit tocmai în partida din Georgia.”, a declarat Nicușor Bancu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.