Sport
Fă-ţi un selfie cu fularul alb-albastru, trimite poza la club şi va fi afişată pe tabelă la meciul Ştiinţei cu FC Botoşani!

Campionatul se reia vineri, de la ora 20, cu meciul Universităţii Craiova împotriva celor de la FC Botoşani, la care suporterii nu pot participa. Şi totuşi, ei pot fi văzuţi şi auziţi, după ultimele decizii luate de clubul Universitatea Craiova şi de FRF. Astfel, fanii pot trimite un  selfie cu fularul alb-albastru la gât şi fotografia va fi afişată pe ambele tabele ale arenei "Ion Oblemenco" la partida din acest week-end. 

„Ar fi trebuit să fii în tribune, fluturând steagul alb-albastru, dar noi te aducem aproape de favoriții tăi. Vrei să fii alături de Știința vineri seara la stadion? Trimite-ne pe e-mail (suporter@ucv1948.ro) până joi, ora 10:00, o fotografie selfie (obligatoriu tip portret) cu tine având o eșarfă sau un fular alb-albastru la gât și noi te vom afișa pe ambele tabele din stadion” a anunţat clubul Universitatea Craiova.

De asemenea, suporterii se vor şi auzi la staţia de amplificare a arenei, după ce FRF a anunţat că de a utiliza sistemul de sonorizare al stadionului pe durata partidelor fără spectatori. Astfel, cluburile gazdă pot asigura un fundal sonor conţinând exclusiv cântecele, îndemnurile şi imnurile suporterilor proprii. Difuzările audio trebuie să aibă un nivel de intensitate care să permită transmiterea în condiţii optime atât a indicaţiilor tehnice către jucători, cât şi transmiterea în bune condiţii a jocului din punct de vedere tehnic de către deţinătorii de drepturi tv. Difuzările audio trebuie să conţină doar cântece, îndemnuri, imnuri cu mesaje de susţinere a echipei gazdă sau zgomot de fundal neutru. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.