Sport
Interviu exclusiv cu Vali Mihăilă: „A căzut cerul pe mine”

Într-un interviu exclusiv, Valentin Mihăilă, a vorbit despre sezonul recent încheiat în care a avut performanțe notabile, însă amagirea locului din campionat nu îl lasă să se bucure pe deplin. 

Vali Mihăilă a vorbit despre performanțele sale din această stagiune: „Sezonul acesta a fost unul nemaipomenit pentru mine, primul meu sezon în Liga 1, mi-aș fi dorit și mai mult, însă sunt mulțumit și așa. Le mulțumesc lui Devis Mangia și Corneliu Papură, puteam prinde și mai multe minute dacă nu aveam accidentarea aceea la începutul sezonului. Atunci nu m-am gândit niciodată că nu o să mă mai bag în dueluri, întotdeauna o să dau ce mai bun din mine. Anul acesta nu am reușit, însă sezonul viitor vreau mai multe goluri. Pare un sezon ratat, am crezut că ne vom bate la titlu, dar acesta este fotbalul, nu avem ce să mai facem. Le ținem pumnii Viitorului în finala Cupei pentru ca noi să evoluăm în cupele europene. În fiecare zi muncesc, eu vin și fac suplimentar la sală pentru a-mi câștiga forța.” Cel mai mare regret rămâne ratarea din meciul cu FCSB: „Cel mai mult mă oftic de acea ratare cu FCSB, de acasă, când am fost 1 la 1 cu Bălgrădean și nu am reușit să marchez.”

 

Autogolul din partida cu FC Viitorul încă îi dă coșmaruri tânărului atacant: „Nu am crezut că mi se va întâmpla vreodată să dau un autogol, însă sper să nu se mai repete, asta este, am simțit că mi-a căzut cerul în cap. Toată lumea m-a încurajat, la final am primit chiar un mesaj de la fostul căpitan, de la Mitriță.” 

 

Generația lui Mihăilă este cea care a câștigat trofeul de campioni la U17:  „Sunt mulți copii talentați aici, mulți împrumutați, însă se vor întoarce aici, lumea să aibă încredere în ei.” 

 

Naționala rămâne unul dintre obiectivele jucătorului Științei: „Nu credeam că voi fi cu naționala U21, pentru că nu fusesem convocat la niciun meci. Mai întâi trebuie să fac pasul la tineret și după la naționala mare. Am un regret că nu am tratat meciul cu Irlanda la U19 așa cum trebuie, puteam câștiga și cu Rusia, dar asta este, din 4 echipe s-a dus doar una.  Sunt un jucător care îmi trebuie spațiu. În orice sistem îmi place în bandă, acolo îmi pot face treaba cât mai bine.”

 

„Sunt de la 12 ani, mă simt oltean, părinții sunt deja și ei olteni, le mulțumesc pe această cale. A fost greu pentru ei ca băiatul lor să plece așa devreme de acasă, dar se pare că a fost de bun augur. Cel mai mult îmi place campionatul din Spania, dar nu știu ce îmi va rezerva viitorul, dar în general, mi-ar plăcea să evoluez în Spania sau Italia. Ne dorim ca la anul să luăm ambele trofee, dar în primul rând, vrem campionatul și sper să reușim și să ne bucurăm. ”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.