Sport
EXCLUSIV: Se știe numele antrenorului echipei secunde a Universității Craiova

Adrian Iencsi nu și-a mai prelungit înțelegerea cu Universitatea Craiova, iar oficialii olteni s-au orientat către un tehnician din propria „curte” pentru a conduce echipa secundă a clubului. 

Deținător al licenței A UEFA, fostul fotbalist al Craiovei, Ionuț Stancu, va conduce „satelitul” echipei din Bănie. Acesta a fost „secundul” lui Iencsi până în această vară, iar acum a trecut pe postura de antrenor principal. A condus și echipa U19 a Științei. 

Ionuţ Stancu şi-a început cariera la Universitatea Craiova şi a mai jucat la Rocar, Rapid, Poli Iaşi, Pandurii, ALRO Salatina, CS Mioveni. El şi-a încheiat cariera în 2014, tot la Craiova. În 2006, fostul fundaş stânga a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea preşedintelui României de atunci, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa Rapidului care a jucat în sferturile Cupei UEFA 2005-2006.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.