Sport
EXCLUSIV: Se știe numele antrenorului echipei secunde a Universității Craiova

Adrian Iencsi nu și-a mai prelungit înțelegerea cu Universitatea Craiova, iar oficialii olteni s-au orientat către un tehnician din propria „curte” pentru a conduce echipa secundă a clubului. 

Deținător al licenței A UEFA, fostul fotbalist al Craiovei, Ionuț Stancu, va conduce „satelitul” echipei din Bănie. Acesta a fost „secundul” lui Iencsi până în această vară, iar acum a trecut pe postura de antrenor principal. A condus și echipa U19 a Științei. 

Ionuţ Stancu şi-a început cariera la Universitatea Craiova şi a mai jucat la Rocar, Rapid, Poli Iaşi, Pandurii, ALRO Salatina, CS Mioveni. El şi-a încheiat cariera în 2014, tot la Craiova. În 2006, fostul fundaş stânga a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă din partea preşedintelui României de atunci, Traian Băsescu, deoarece a făcut parte din echipa Rapidului care a jucat în sferturile Cupei UEFA 2005-2006.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.