Sport
Exclusiv Oltenia TV - Sorin Cârțu spune de ce ar avea nevoie Știința pentru a lua titlul

Invitat la emisiunea Fotbal Plus, de la Oltenia TV, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, spune că, pentru a lua titlul, Știința nu trebuie să mai facă pași greșiți, iar ca lot ar mai avea nevoie de doi stoperi și un fundaș dreapta, pe care însă nu-i poate aduce acum, în plin campionat, dar trebuie transferați pentru următorul sezon. 

”Dacă vrem titlul trebuie să avem continuitate, consecvență, să câștigăm toate meciurile. Trebuie să ai gândire specială pentru fiecare partidă și augmentare de la meci la meci, nu trebuie să tratezi vreun adversar de sus sau superficial.  Echipa are nevoie de doi fundași centrali, să se mănânce unul pe altul în lupta pentru a fi titulari. Mai trebuie și un fundaș lateral. Mățel are niște probleme cu ligamentele, nu putem să-l folosim. Dar și Vlădoiu și Mitran pot fi folosiți” a declarat Sorin Cârțu. 

Sorinaccio speră ca măcar abonații să poată asista la meciurile Științei, el aflându-se printre cei mai fervenți susținători ai ideii cu spectatori pe stadioanele din Liga I: ”La un stadion de 30.000 de locuri, măcar abonații trebuie lăsați, 7 mii de oameni, ar fi 20 la sută din capacitate” a declarat oficialul Craiovei.

Președintele Științei spune că abia recent a avut ocazia să poarte o discuție cu antrenorul Cristiano Bergodi: ”Duminică am mâncat împreună cu Cristiano, e prima oară când stăm la o discuție tete a tete. O să mai repetăm acest lucru, când ne va da voie guvernul să ne deschidem bussiness-urile”

Sorin Cârțu are ocazia să câștige titlul cu Universitatea și ca președinte, după ce l-a cucerit ca jucător și antrenor. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.