Sport
EXCLUSIV: N-a rezistat mult! Rogojină a părăsit Universitatea Craiova

Conform surselor Ziarului LUPA, Adriana Rogojină a cerut rezilierea cu Universitatea Craiova, după ce fanii alb-albaștri au descoperit „trecutul” antrenoarei. 

Suporterii Universității Craiova nu au fost de acord cu numirea Adrianei Rogojină în funcția de antrenoare a viitoarei echipe feminine de U15 a clubului fanion al Băniei. Rogojină este fană a echipei Rapid București și chiar a jignit de mai multe ori pe fanii olteni și spunea că palmaresul istoric al Științei este la echipa din Liga 3, U Craiova 1948 SA. 

 

Se pare că Rogojină a cerut rezilierea contractului, iar clubul a acceptat, drept dovadă că a fost schimbată imaginea care însoțea postarea privind acțiunea de selecționare a junioarelor U15.  De asemenea, antrenoarea a șters mesajul postat pe Facebook în care își cerea scuze pentru jignirile aduse  clubului și suporterilor. 

 

Buna seara! As vrea sa adresez cateva din comentariile venite din partea membrilor Peluzei Nord ca urmare a postarii de pe pagina oficiala a clubului in cadrul caruia activez. Vreau sa incep in primul rand prin a-mi cere scuze! V-am jignit echipa si, chiar daca au trecut 3 ani de atunci, ignoranta mea nu e scuzabila. Din pacate pentru mine, abia cand echipa mea a trecut prin aceeasi situatie mi-am dat seama de realitate. Va cer inca odata scuze tuturor celor de acolo si tuturor fanilor Universitatii Craiova pe aceasta cale! Totodata, da, sunt o susținătoare a Rapidului din Giulești, am fost de mica si voi fi pana voi muri. Dar nu sunt o membra a vreunei brigazi. Merg pur si simplu la cateva meciuri pe an, atunci cand am timp. Am respect enorm pentru Universitatea Craiova pentru ca si tata tine cu aceasta echipa si niciodata nu am dorit si nu voi dori raul acestei echipe . La acel moment nu am asociat Universitatea cu Clubul Sportiv, motiv pentru care, in mintea mea, eu luam apararea a ceea ce consideram eu ca e adevarata echipa. Nu in ultimul rand, ci, cred eu, in cel mai important, fotbalul ramane cea mai mare pasiune pentru mine. L-am practicat de mica pana atunci cand am ramas fara genunchi si daca as putea l-as practica si acum. Nu vreau sa fac nimic altceva decat fotbal, daca nu pot pe teren, macar de pe banca. Va multumesc pentru rabdarea de a citi acest lung mesaj si va cer inca odata scuze celor carora v-am produs neplaceri sau care v-ati simtit jigniti de ce am facut eu in mediul online. Hai Universitatea Craiova! Hai Rapid!”, a scris Adriana Rogojină pe pagina personală de Facebook.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.