Sport
Exclusiv / Campionul Ionuț Iancu a avut doar 30 de zile de pregătire

Ionuț Alin Iancu a câștigat gala Dynamite Fighting Show care s-a desfasurat pe 20 August, în București. „Tancul” Olteniei a trecut de Ștefan Lătescu, Ion Grigore și Sebastian Lutaniuc. 

Prezent în cadrul emisiunii „ACTIV ARENA”, de la Oltenia TV, Ionuț Iancu a dezvăluit că nu a avut prea mult timp de pregătire pentru turneu, însă a reușit să câștige centura pusă în joc de către Cătălin Moroșanu și un cec de 10.000 de euro: „Nu am avut prea mult timp de pregătire, nici 30 de zile. Am crezut în șansele mele, când am văzut că se desfășoară această piramidă, am zis că e unica mea șansă să-mi revin. Mă bucur că am reușit să fac asta. 

 

Cel mai greu meci a fost primul, cu Ștefan Lătescu. M-a ambiționat foarte mult „hate-ul” pe care l-am primit, mă bucur că am demonstrat ce era de demonstrat. După primul duel, a curs totul de la sine, am fost ca o apă, care nu avea voie să se tulbure. A fost o perioadă grea, nu am putut să mă antrenez. E greu când ai o familie și trebuie să mă întreții,” a mai spus Ionuț Alin Iancu. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.