Sport
Eugen Neagoe: „Sufletul meu este la Craiova”

Fostul jucător al Universității Craiova, Eugen Neagoe, a vorbit la DigiSport despre șansele oltenilor la titlu, dar a oferit și o declarație în care își manifestă simpatia față de echipa fanion a Olteniei. 

Eugen Neagoe apreciază că jucătorii de la FCSB și Universitatea Craiova au început să facă antrenamentele, însă a evitat să dea un termen pentru relurea campionatului: ”Toți ne dăm cu părerea. Nimeni din ce știu eu nu a găsit antidotul. Cum nu găsim la virusul ăsta nenorocit, nimeni nu a găsit nici la fotbal. Singurele echipe care am văzut că au ieșit pe teren sunt Craiova și FCSB-ul. Dacă celelalte nu au început este problema lor. Dacă este posibil să faci antrenamente, bravo lor, este foarte bine. Deja au început să se miște jucătorii. Până la urmă nu se joacă în casă, se joacă pe teren, trebuie să ai o capacitate foarte mare de efort”

 

„Geană” este de părere că trupa lui Corneliu Papură va fi dezavantajată la reluarea campionatului, întrucât stadionul „Ion Oblemenco” va fi gol: „De acum înainte, probabil cel puțin până anul viitor, nu vor mai fi suporterii în tribună. Ăsta este un dezavantaj pentru actuala Universitatea Craiova. Va fi cea mai defavorizată, pentru că la celelalte echipe nu erau stadioanele pline. La Craiova era”

 

Eugen Neagoe a evoluat la Universitatea Craiova, între 1986 și 1993. El a câștigat un titlu (1991) și două Cupe ale României (1991, 1993)

 

 

„Sufletul meu este la Craiova, am jucat aproape nouă ani la echipa mare. Iubesc această echipă, suporterii care sunt formidabili. În fiecare etapă e stadionul plin”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.