Sport
Emil Săndoi: „Eu o văd pe Craiova campioană”

Într-o intervenție la Oltenia TV, fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, Emil Săndoi, a vorbit despre lupta Științei la titlu, dar și despre perioada pe care o traversează cu Chindia Târgoviște, formația pe care o antrenează. 

„Mă așteptam ca Universitatea să fie lider după reluarea campionatului. Eram ferm convins că jucătorii de la Craiova, pe care mulți îi și știu și am lucrat și cu ei, vor fi preocupați de pregătirea în perioada de pauză. Sunt profesioniști.  Știam atunci când s-a întrerupt campionatul că pauza de două luni își va spune cuvântul. Am avut și șansă, trebuie să o spunem. Știm bine ce formă avea și CFR-ul înainte de pandemie”, a spus Săndoi la Oltenia TV.

 

Cele două luni de pauză şi-au pus amprenta pe jocul echipelor. Dacă Universitatea Craiova a câștigat tot, având șase victorii consecutive, CFR Cluj a pierdut puncte importante, așa cum s-a întâmplat și cu FCSB: „Eram sigur că nicio echipă din Liga 1 nu va gestiona atât de bine acea perioadă. Pe asta m-am bazat. Craiova are un lot echilibrat, are și tinerețe și experiență. Există și jucători de sclipire, CFR nu are are jucători care să poată să rezolve singuri meciul. Ei au un joc fizic. Cred că unii dintre jucători nu au gestionat așa bine cele două luni de pauză. Nu e ușor să te menții, trebuie să te pregătești.  Deci, eu văd Craiova campioană. Așa i-am văzut de la început, iar șansele sunt și mai mari acum. Eu cred că CFR-ul se mai încurcă până la final.”

 

Acolo jos se joacă. Sunt puțin dezamăgit, eu doar am venit și peste două zile am avut primul joc oficial, la Voluntari.  Au fost ratări multe, noi am avut chiar primele ocazii ale meciului, dar nu am reușit să fructificăm. Am avut și puțin ghinion. Am avut și anumite greșeli de arbitraj. Eu sper să ajungem la baraj și să ne salvăm”, a mai spus Săndoi

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.