Sport
Elvir Koljic și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Oficialii craioveni au anunțat astăzi reînnoirea contractului atacantului bosniac. Koljic a semnat până în anul 2025.

 

Oficialii craioveni au luat decizia să îi prelungească contractul lui Elvir Koljic, iar Universitatea se va putea baza mult timp pe „dragon”. 

După o perioadă lungă de timp, Elvir Koljic a reușit să revină pe teren pentru Craiova. Pe 30 septembrie 2019, atacantul în vârstă de 24 de ani a intrat pe teren după 7 luni și a înscris un gol în duelul cu FC Viitorul. Bucuria revenirii pe gazon nu a durat mult, întrucât a venit din nou o accidentare incredibilă. Intrat în minutul 49 al meciului Voluntari – Universitatea, din optimile Cupei României, Koljic s-a accidentat la spate după o încercare de „foarfecă”. Astfel, în anul 2019, bosniacul a fost accidentat timp de nouă luni!

 

Ei bine, când unele voci spuneau că poate atacantul este terminat și „măcinat” de accidentări, acesta a dovenit contrariul. După pandemie, Elvir Koljic a arătat o formă de invidiat, iar Cristiano Bergodi poate sta liniștit în ceea ce privește „omul din gura porții”.

 

„Eu cred în această echipă, dacă ai două avioane pe benzi și un vârf ca Koljic, cum fotbalul românesc nu a mai avut de la Cămătaru, cred că e posibil să câștige titlul. Avem fani, avem tot ce trebuie ca băieții să ia titlul. Avem cel mai frumos public din România, nu vreau să se supere nimeni pe mine”, a spus Gică Craioveanu despre „Dragonul” Științei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.