Sport
Elvir Koljic se recuperează: „Moralul lui, vă dați seama, poate să fie total afectat”

Universitatea Craiova a postat o poză cu Elvir Koljic, cu mesajul: „Pas cu pas, zi de zi”. Președintele grupării din Bănie, Sorin Cârțu, a vorbit la Prosport Live despre recuperarea atacantului bosniac. 

„Koljic e în recuperare. L-am așteptat să vină la meci (n.r. 0-1 cu Academica Clinceni, în etapa a opta), i se pregătise acolo… dar nu a mai venit, poate mai bine că era și frig. E în procesul de recuperare și o să meargă în Bosnia, acolo la el, pentru că e un centru foarte bun, mai stă și el acasă. Moralul lui, vă dați seama, poate să fie total afectat. Măcar dacă stă lângă familie, poate îi mai crește un pic”, a spus Sorin Cârțu pentru ProSport.

 

De asemenea, fostul mare jucător al Științei a vorbit și despre Ivan Mamut, atacant adus pentru înlocuirea lui Koljic: „În general, atacanții au nevoie de mai mult timp de omogenizare, să se obișnuiască cu echipa, au nevoie de niște automatisme, pentru că un atacant depinde de toată echipa. Lucrează mult la antrenamente. Au încă antrenamente puține între ei”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.