Sport
Elvir Koljic revine la antrenamente! Markovic, în lot pentru meciul cu FC Botoșani

Mult așteptatul Koljic, atacantul de care se leagă toate speranțele oltenilor,  revine la antrenamentele Universității. 

Bosniacul se va antrena alături de colegii săi începând de luni, când echipa va reveni în Bănie, după meciul cu FC Botoșani. Koljic este accidentat din martie, când, la un meci al naționalei Bosniei, s-a accidentat după ce a sărit după o minge. A fost operat și se zvonea ca se va întoarce în echipă în luna octombrie, dar, până la urmă, atacantul va fi apt mult mai devreme. 

 

Elvir Koljic are 13 goluri marcate în 19 meciuri, fiind unul dintre golgheterii Științei în sezonul trecut, chiar dacă s-a accidentat înainte de finalul sezonului.

 

 

În partida de la Botoșani, Corneliu Papură va putea conta și Markovic, tânărul atacant în care toată lumea își punea speranța, dar care a stat mai mult accidentat. Se zvonește că acesta ar avea și probleme extrasportive. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.