Sport
Elvir Koljic, convocat la naţionala Bosniei

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a fost convocat la naţionala Bosniei, pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League. „Dragonul” nostru a fost convocat în echipa națională a Bosniei și Herțegovinei pentru „dubla” cu Italia și Polonia din UEFA Nations League” anunţă Universitatea Craiova.

În vârstă de 25 de ani, Koljic are 3 selecţii în echipa naţională a Bosniei, dar ultima prezenţă a fost una de tristă amintire, la un meci Bosnia - Armenia, când atacantul s-a accidentat grav, imediat după ce a intrat pe teren, pe final de joc. 

Cotat la 1,8 milioane de euro, vârful bosniac are 20 de goluri şi 7 pase decisive în cele 39 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova. El a marcat două goluri în ultimul meci al Ştiinţei, amicalul cu Wattens, scor 3-1, în Austria. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.