Sport
Elvir Koljic, back in business! Revine la forma care l-a consacrat?

Golgheterul Universității Craiova se antrenează cot la cot cu ceilalți coechipieri și este gata să redevină jucătorul care i-a fascinat pe fani cu execuțiile sale. 

O mare problemă a Științei în ultimele sezoane a fost lipsa unui vârf autentic. Prin aducerea bosniacului Elvir Koljic, conducerea Universității parea că a rezolvat problemele din compartimentul ofensiv. „Goljik” marca meci de meci, iar suporterii începuseră să-l idolatrizeze. Totuși, într-un meci al naționalei, atacantul s-a accidentat grav și a stat pe bară 7 luni! Ruptură a tendonului femural a fost diagnosticul pus. 

 

În acest sezon, Koljic a apucat să joace puțin și chiar să dea gol! Acesta a înscris în duelul cu Viitorul de pe teren propriu, dar s-a accidentat la meciul cu FC Voluntari, în Cupa României. A încercat o foarfecă și a suferit o fisură la coloana vertebrală. După 3 luni, Elvir este apt și poate fi folosit în meciul cu Mediaș, de pe 31 ianuarie. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.