Sport
„Ei cred că au o şmecherie de aia oltenească”

Gigi Becali și-a făcut un obicei să o atace pe Universitatea Craiova. Frustrat că echipa sa nu mai are șanse la campionat, patronul FCSB-ului aruncă cuvinte cuvinte la adresa Științei. 

La finalul jocului, Nistor a făcut o referire la adresa FCSB-ului: Din câte am auzit, cei de la FCSB vor primi o veste nu foarte bună pentru ei, s-ar putea să nu se califice în finala Cupei României. Așa am auzit, nu știu dacă e sigur. Miercuri se va da verdictul. Trebuie să tragă și să termine pe locul trei”. 

 

Ei bine, declarația lui Nistor l-a făcut pe Becali să explodeze: „Ei cred că au o şmecherie de aia oltenească, a prazului. Aia oltenească a prazului lor nu ţine, pentru că noi ştim, s-a vorbit la federaţie, a vorbit Argăseală la federaţie şi da, domne, este încurcătură în regulamente şi o să facă schimbare în pauza asta competiţională, din vară. Hai să-i speriem să joace cu CFR. Noi jucăm cu CFR pentru că facem dreptatea. În al doilea rând, noi jucăm cu CFR pentru că noi avem nevoie de cupele europene, jucăm pentru noi. În al treilea rând, noi nu facem ca voi. Eu le spun să nu facă toate tâmpeniile alea că nu are rost. Sunt de adormit copiii. Sunt declaraţii de teapa lor. Îl pun ei pe Nistor să declare, îţi dai seama? Aia care cred că nu jucăm noi cupa, le spun atât: pofta-n cui! S-a discutat deja la federaţiei, se ştie despre ce e vorba, pofta-n cui!”, a declarat patronul FCSB-ului. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.