Sport
Echipa națională de volei masculin debutează la Campionatul European

România s-a calificat la Campionatul European de volei masculin după 24 de ani, iar astăzi, voleibaliștii noștri dau piept cu Franța, una dintre cele mai puternice formații de la EURO. 

Voleibaliștii noștri sunt într-o grupă infernală, având ca adversare pe Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia  și Grecia. Echipa națională se poate lăuda cu 5 medalii, una de aur, două de argint, două de bronz. „Avem o echipă bună, însă grupa este foarte grea, dar ca jucător de volei îți dorești să te confrunți cu cele mai tari echipe. Puțini ne dau șanse în meciurile cu Franța, Italia și Bulgaria. Nu mai suntem formația de acum câțiva ani. Am crescut și vrem să arătăm acest lucru întregii Europe. Ar trebui să ne luptăm pentru poziția a patra cu Grecia și Portugalia, sunt convins că putem lua puncte și din celelalte meciuri”, a spus ridicătorul Cristian Barta pentru cev.eu.

 

PROGRAMUL „TRICOLORILOR”

 

  • Azi, 21:45 România-Franța
  • Mâine, 18:15 România-Bulgaria
  • 15 septembrie, 15:00 România-Italia
  • 16 septembrie, 18:15 România-Grecia
  • 18 septembrie, 15:00 România-Portugalia
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.