Sport
Echipa feminină de handbal a Craiovei a evitat retrogradarea în liga secundă

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câştigat primele două meciuri ale turneului de baraj de la Buzău şi a evitat astfel retrogradarea în eşalonul secund. După ce a trecut, luni, cu 37-15 de CSM Roman, formaţia antrenată de Bogdan Burcea a învins astăzi, cu 30-25 (15-9) pe Corona Braşov şi va juca aşadar şi în sezonul viitor în Liga Florilor. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 9 goluri, Nica 7, Zamfir 5, Colac 4, Orșivschi 2, Andrei 2, Savu 1, Cace, Șelaru, Ion, Adespii-Molnar, Gogoșeanu, Tudorică.

 

Dacia Mioveni a trecut în celălalt meci al zilei de CSM Roman şi astfel ambele echipe care au intrat în baraj din Liga Florilor, Craiova şi Mioveni, vor continua pe prima scenă a handbalului românesc. Ele se vor întâlni miercuri, într-un meci fără importanţă pentru scopul turneului de la Buzău. 

 

A fost cel mai slab parcurs al echipei craiovene de la promovarea în primul eşalon, fiind aproape de retrogradare, după ce, acum 3 ani, termina campionatul intern pe locul secund şi câştiga Cupa EHF, singurul trofeu european ajuns vreodată în Bănie. În drum spre titlul din 2018, SCM Craiova a eliminat echipele care au jucat finala Champions League anul acesta, Brest Bretagne şi Vipers Kristiansand.

Din echipa de acum trei ani, care au reuşit acea performanţă, îi mai regăsim pe antrenorii Bogdan Burcea şi Grigore Albici şi jucătoarele: Ana Maria Ţicu, Cristina Zamfir şi Carmen Şelaru. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.