Sport
Dubla lui Mitriţă aduce victoria Ştiinţei pe litoral, contra campioanei

Universitatea Craiova a rămas invincibilă în Liga I şi după etapa a 7-a, în care a câştigat pe terenul liderului, Viitorul Constanţa, scor 2-0.

Alex Mitriţă, jucător consacrat chiar la Viitorul, şi împrumutat de Universitatea de Pescara, a reuşit o dublă, un gol pe repriză. A deschis scorul în minutul 27, cu un şut din careu, şi a dublat avantajul în minutul 70, după ce Tiago Ferreira l-a lansat cu o pasă în adâncime.

Peste 200 de suporteri ai Ştiinţei au fost pe arena din Ovidiu pentru a-şi susţine favoriţii, iar aceştia i-au bucurat cu un succes concludent.

Universitatea ocupă locul 2 după 7 etape, cu 15 puncte şi în runda viitoare joacă pe teren propriu, la Severin, cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 25 august, de la ora 21.

După meci, Alex Mitriţă a declarat: ”Mă bucur pentru victorie. În semn de respect pentru fosta echipă, pentru colegi, pentru domnul Hagi, care m-a ajutat în carieră, nu m-am bucurat la goluri. Devis Mangia mi-a prezis înainte de meci că voi da două goluri și așa a fost”.

Devis Mangia a declarat: ”Sunt încântat pentru băieți, pentru că era o partidă foarte importantă pentru noi, în care rebuia să confirmăm faptul că cele două victorii avute până acum nu au fost întâmplări. Am fost norocos în ceea ce privește previziunile, îl felicit pe Mitriță și pe coechipierii care l-au pus în situația de a marca”.

 

 

Viitorul Constanţa – Universitatea Craiova 0-2

A marcat: Mitriţă 28, 71.

Ovidiu, stadion: „Central – Academia Hagi”, spectatori: 1.500.  

Viitorul Constanţa: Râmniceanu – Ţâru, Mladen (73 T. Băluţă), Boli – Dani Lopez, Herea (68 Cicâldău), Vână, Ganea – Eric (68 Chiţu), Ţucudean, Fl. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Universitatea Craiova: Calancea – Kelic (61 Barthe), Spahija (68 Screciu), Tiago Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Burlacu (81 Roman), Mitriţă, Gustavo. Antrenor: Devis Mangia.

Arbitru: Ovidiu Haţegan.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.