Sport
Dragoş Bon: „Cu FCSB trebuie să ne luăm revanşa faţă de fanii noştri”

După demiterea lui Marinos Ouzounidis, Universitatea Craiova va fi condusă de pe bancă în derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, de interimarul Dragoş Bon, cel care până acum a fost secundul lui Ouzounidis şi a mai făcut legătura şi între mandatul lui Cornel Papură şi cel al lui Ouzounidis. 

„Ne aflăm în fața unei partide foarte importante pentru noi, un adevărat derbi. Sper să ne ridicăm la așteptările publicului și a suporterilor noștri. Victoria este foarte importantă, pentru că venim după un rezultat nefericit, o înfrângere în Conference League, și avem nevoie de stabilizare. Avem nevoie de o revanșă în fața suporterilor noștri, pentru că nu asta așteptau de la noi. Prin prisma acestui derbi sper să facem acest lucru și să ne recăpătăm încrederea, să aducem bucuria și mândria în rândul suporterilor noștri. În Albania a fost un eșec dureros, ne-a readus aminte ce s-a întâmplat anul trecut, la Tbilisi. Speram să nu mai trecem prin aceste momente, dar se pare că nu ne-am învățat toată lecția de anul trecut. Băieții au suferit, pentru că nu-și doreau un asemenea eșec. Dar de asta este frumos fotbalul, pentru că te poți reabilita imediat cu o victorie. Problema șocului o vom vedea pe teren. Cu toții ne dorim să fi un șoc pozitiv. Îmi pare rău că Mister nu se mai află printre noi, dar asta este viața antrenorilor. Băieții au ocazia să arate că au trecut cu bine peste aceste întâmplări nefericite, adică peste înfrângerea din Conference League și despărțirea de Marinos, prin partida care va urma duminică seară. Nu este plăcut când se petrec schimbări la nivelul băncii tehnice, dar ăsta este fotbalul și trebuie să trecem peste. Trebuie să arătăm că avem tărie de caracter, mândrie, spirit de echipă și determinare în jocul cu FCSB. Îi aștept cu drag pe suporteri la București și le mulțumesc că au fost permanent lângă noi și ne-au susținut. Știu că indiferent de ceea ce s-a întâmplat ei vor fi mereu lângă echipă. Sper să nu-i dezamăgim și să le facem o seară fericită” a declarat Dragoş Bon.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.