Sport
Două cazuri noi de coronavirus la Universitatea Craiova

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat că Universitatea Craiova se confruntă cu două cazuri noi de Covid-19. "În cursul zilei de ieri a avut loc o nouă testare COVID-19 și întreg lotul de jucători este negativ. Două persoane din cadrul staffului auxiliar au fost depistate pozitiv, fiind asimptomatice" este anunţul clubului din Bănie. Cei doi sunt masorii Ovidiu Blendea şi Radu Rinderiu. 

„La Craiova sunt două teste pozitive în cadrul staff-ului tehnic. Urmează să facem verificări și să emitem un comunicat”, a spus Justin Ștefan, la Digi Sport.

 

Au mai fost infectaţi cu coronavirus antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan. 

 

UPDATE: "În cursul zilei de ieri a avut loc o nouă testare COVID-19 și întreg lotul de jucători este negativ. Două persoane din cadrul staffului auxiliar au fost depistate pozitiv, fiind asimptomatice."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.