Sport
Doi jucători ai Universității Craiova au fost convocați la naționala U16

Reprezentativa juniorilor născuți în anul 2005 se reunește vineri, 29 ianuarie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, pentru un stagiu de pregătire.

Tricolorii U16 coordonați la această acțiune de antrenorii Victor Ene, Iulian Cojocaru și Eugen Anghel vor disputa și două partide de verificare în fața a două echipe de club U17.

Lotul convocat este următorul:

Portari: Vlad Răfăilă (Viitorul Constanța), Costel Frănculescu (FCSB), Vilmos Kis (Universitatea Cluj)

Fundași: Andrei Aioanei (Viitorul Constanța), Alexandru Fărăgău (Universitatea Cluj), Luca Popa (CAO Oradea), Alin Ștefănescu (Viitorul Constanța), Florin Brășfăleanu (Universitatea Cluj), Justin Sgîrcitu (FCSB), Sebastian Borza (Viitorul Constanța), Alex Gondor (Luceafărul Oradea)

Mijlocași: Adrian Horșia (FCSB), Eric Vînău (Universitatea Cluj), Cosmin Costea (Academica Clinceni), Norbert Nagy (UTA Arad), Adrian Mazilu (Viitorul Constanța), Luca Manolache (FCSB), Alberto Călin (Universitatea Craiova), Leonard Moraru (Universitatea Cluj), Adrian Caragea (Viitorul Constanța), Rareș Pop (UTA Arad), Andrei Mihăilă (Sport Team București)

Atacanți: Denis Dragomir (Unirea Slobozia), Alexandru Capac (Universitatea Craiova)

Primele meciuri oficiale ale acestei generații vor avea loc în a doua parte a anului. România va întâlni Germania, Rusia și San Marino în calificările pentru EURO U17 din 2022. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, tricolorii trebuie să încheie grupa pe unul din primele două locuri sau să se regăsească între cele mai bune 4 echipe de pe locurile 3. EURO 2022 dedicat juniorilor U17 este programat să se dispute în Israel.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.