Sport
Doi jucători ai Științei au fost incluși în echipa sezonului

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității un comunicat în care anunță cei mai buni 11 jucători ai sezonului trecut. Universitatea Craiova are doi reprezentanți în această formație. 

Goakeeper-ul Mirko Pigliacelli și „decarul” Alexandru Cicâldău au fost aleși de către oficialii LPF să facă parte din echipa sezonului. 

 

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 ani / 36 jocuri) - „S-a impus în poarta oltenilor şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din lotul alb-albaştrilor. A fost singurul integralist, o premieră în actualul sistem competiţional, şi unicul care şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă, asta şi datorită unui joc de picior foarte bun.”

 

Alexandru Cicâldău (U Craiova / 21 ani / 35 jocuri) - „A impresionat prin maturitatea arătată în joc. Un fotbalist exemplar, care a făcut excelent legătura între compartimente. 4 goluri, 4 pase decisive şi 3 panalty-uri obţinute în 35 de meciuri.”​

 

Echipa sezonului 2018-2019: Pigliacelli - Benzar, Vinicius, Camora - Man, Nistor, Cicâldău, Coman - Hagi, Gnohere, Țucudean.

Cel mai bun antrenor al sezonului trecut a fost ales Gheorghe Hagi, tehnicianul de la FC Viitorul.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.