Sport
Doi alb-albaştri în echipa etapei LPF, antrenată de Bergodi

După succesul cu 3-2 în deplasare la CFR Cluj, doi jucători ai Universităţii Craiova se regăsesc în echipa LPF pentru etapele a 5-a din play-off şi a 6-a din play-out. Astfel, doi dintre marcatorii de la Cluj, Alex Cicâldău şi Vali Mihăilă, sunt în cel mai bun 11 al rundei, iar antrenorul cel mai inspirat a fost desemnat Cristiano Bergodi. 

Caracterizările din partea site-ului LPF: 

Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 ani / 28 jocuri) - A marcat un gol fantastic, unul prin care oltenii s-au apropiat la doar un punct de lider. A fost a 11-a reuşită în ediţia curentă pentru decarul "Ştiinţei".

Valentin Mihăilă (U Craiova / 20 ani / 23 jocuri) - A fost în mare formă la Cluj! A marcat un gol, al 6-lea în ediţia curentă, şi a pasat decisiv pentru golul victoriei marcat de Cicâldău.

Cristiano Bergodi (U Craiova / 55 ani) - A pregătit excelent partida, surprinzându-i pe clujeni cu un joc ofensiv încâ de la începutul meciului. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Echipa etapei îi cuprinde pe: Cojocaru - Paşcanu, Patriche, Frăsinescu - Man, Cicâldău, Vaşvari, Keyta - Mihăilă, Iancu, Alibec. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.