Sport
„Djokovic din Bănie”, fan La Casa de Papel: „Îmi place de El Profesor”

Craioveanul Alexandru Coman, noua speranță a tenisului românesc, a fost prezent prin intermediul Skype-ului la emisiunea „ACTIV ARENA” și a vorbit despre viața în „izolare”. Tânărul tenismen a dezvăluit că este mare fan al serialului fenomen „La Casa de Papel”, difuzat pe Netflix. 

Alexandru Coman a stat pe toate perioada intervenției alături de sora sa Andreea și a dezvăluit că începutul pandemiei l-a prins la un turneul din Germania: „Nebunia cu coronavirus m-a prins în Germania și imediat după ce am câștigat la dublu, ne-au chemat organizatorii și ne-au spus că s-au anulat toate turneele din întreaga lume. În ziua respectivă am făcut bagajele și a doua zi am venit acasă. Totul s-a întâmplat acum patru săptămâni.” Participarea la Cupa Davis a fost amânată din cauza coronavirusului, iar Alex a  declarat că a fost foarte dezamăgit că această problemă s-a ivit fix acum: „După Germania, trebuia să merg în Malta..Lituania...Turcia...aveam un calendar competițional plin, însă pandemia mi-a dat planurile peste cap. Cupa Devis s-a anulat, jucam cu China, când am auzit că nu se va juca mi s-a rupt sufletul, întrucât era prima mea apariție. M-am bucurat foarte mult când am fost convocat, eram în stare și să merg pe jos până la Piatra Neamț. Am fost foarte mândru de mine și am fost împlinit.”

 

Tânărul se află în primul an de liceu la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” din Craiova și a declarat că orele online pe care le-a făcut alături de profesori l-au ajutat să mai uite puțin de faptul că este departe de terenul de tenis, acolo unde se simte cel mai bine: „La început, m-am odihnit, eram destul de obosit și după am avut școala online, îmi ocupa timpul și m-a ajutat să nu mă gândesc că nu mă duc la antrenamente. N-am mai pus racheta în mână din Germania. Totuși, pregătire fizică fac, mă ajută kinetoterapeutul meu.”

 

După ce a prezentat telespectorilor trofeele câștigate pe plan național și internațional, Alex Coman a ținut să arate o poză cu Simona Halep, iar craioveanul s-a declarat mândru de aceasta: „Am făcut o poză cu Simona Halep, era o mulțime de lume care voiau o poză cu ea.  Mi-a fost și rușine să o întreb, dar împins de la spate de tatăl meu, am rugat-o să facă o poză cu mine.  A acceptat imediat și a zis că a auzit despre mine, că joc bine.

 

Pe lângă talentul imens pe care îl are în domeniul tenisului, Coman a cântat la flaut „Bella Ciao”, cântecul care a explodat după ce a apărut în serialul „La Casa de Papel”: „Am învățat să cânt și la flaut, de la ora de muzică de la școală. Am învățat „Bella Ciao”, sunt fan al serialului La Casa de Papel. Îmi place El Profesor, e foarte calculat, știe fiecare mișcare. Chiar dacă se întâmplă ceva, el găsește o soluție să iasă totul bine. La fel cum găsesc eu pe terenul de tenis.”

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.