Sport
Din nou amânare! Când se joacă Islanda - România?

Mâine, 26 martie, ar fi trebuit să se dispute semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European dintre Islanda și România, în pandemia care a cuprins întreaga lume a amânat partida pentru iunie, însă UEFA  a mutat duelul și de această dată.

Astfel, Islanda - România se va juca în toamna acestui an. Septembrie ar fi luna aleasă de către oficialii UEFA pentru a se disputa atât semifinala, cât și finala cu Bulgaria sau Ungaria. Pentru a ajunge la Campionatul European, care la rândul său a fost și el amânat, dar pentru anul viitor, „tricolorii” conduși de Rădoi trebuie să câștige ambele meciuri disputate în deplasare. 

 

Euro 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021 în 12 orașe din Europa, printre care și București. În ceea ce privește campionatele naționale, UEFA a aprobat ca data limită pentru încheierea sezonului să fie 15 iulie, nu 30 iunie cum s-a discutat în urmă cu doar 7 zile la prima videoconferință.
 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.