Sport
Devis Mangia recunoaște că nu totul a fost perfect, însă este mulțumit de atitudinea jucătorilor

Antrenorul Universității Craiova s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul câștigat cu CFR, scor 2-0, însă crede că este loc de mai bine în meciurile viitoare.

După partidă, tehnicianul italian a declarat: „N-a fost totul perfect. Rezultatul a fost bun, dar în prima repriză CFR a jucat mai bine decât noi. În repriza a doua am făcut un joc mai bun. Am alergat mai mult în prima repriză, dar trebuia să fim mai calmi. În repriza a doua am fost mai calmi, iar atitudinea a fost perfectă. Echipa a demonstrat că este o echipă. Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună." 

 

De asemenea, antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao a recunoscut că Universitatea a meritat victoria: "Dacă nu dăm noi gol, dau ei. Felicit Craiova. Noi ne gândim la meciul următor. Craiova are o echipă bună. Ştiam că dacă am fi câştigat astăzi, ar fi fost foarte greu pentru ei în playoff. Au forţa să câştige campionatul. Mitriţă e un jucător foarte bun, dar Craiova are şi alţi jucători importanţi, cu calitate."

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.