Sport
Devis Mangia are soluţii pentru atac: 'Băluţă, Mitriţă, Gustavo şi Bărbuţ sunt în mare formă'

Universitatea Craiova joacă primul meci pe "Ion Oblemenco" în 2018, duminică, de la ora 20.45, cu Sepsi OSK, de la ora 20.45. Antrenorul Devis Mangia şi atacantul Cristi Bărbuţ au prefaţat partida, într-o conferinţă de presă. 

Devis Mangia a spus: „Meciul cu Sepsi este unul dificil, fiindcă nu avem prea multe informaţii despre adversar, care a schimbat foarte mulţi jucători. Sepsi a început foarte bine, cu o victorie contra Timişoarei, a stat foarte bine în teren. Trebuie să intrăm pe teren cu o atitudine foarte bună, foarte concentraţi, fiindcă 80% dintre echipele care au venit pe terenul nostru au venit să se apere. Cel mai important este ceea ce facem noi pe teren. Am spus întotdeauna că suportul fanilor este important, dar noi trebuie să merităm aceste încurajări. Am 4 jucători care merită să fie titulari în atac. Nu e o decizie simplă, fiindcă nu e vreunul care nu merită să joace. Bărbuţ a avut o perioadă în care nu a jucat, dar s-a pregătit foarte bine şi când a intrat a demonstrat că mă pot baza pe el. Pentru mine este bine şi este necesar să am cât mai mulţi jucători de un nivel ridicat ca să obţinem rezultate bune. Nu cred că avem probleme cu fundaşii, mai ales că la acest meci va reveni şi Kelic. Oricare dintre cei patru goal-keeperi, Calancea, Mitrovic, Popescu şi Dică, trebuie să fie pregătit să intre oricând, să fie gata în orice moment”. 

Cristi Bărbuţ a declarat: „Toată lumea crede că va fi un meci uşor cu Sepsi, dar numai noi ni-l putem face uşor, intrând foarte concentraţi pe teren. Sper ca de data aceasta să obţinem toate cele 3 puncte. Mă simt foarte bine la Craiova şi vreau să joc cât mai bine aici, este o atmosferă foarte frumoasă şi noi avem o responsabilitate mai mare, dar în acelaşi timp şi o plăcere mai mare de a juca. Nu mă mai gândesc la ratarea din meciul cu Dinamo, trebuie să mă concentrez doar la meciul următor”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.